Autoverzekering berekenen

Ga voor onze voordelige autoverzekering! Bereken je autopremie en vraag hem in een paar klikken aan. Stap je over? Profiteer van onze 25% kortingsactie. Al klant? Jouw tweede auto verzeker je via dit formulier.

  1. Basisgegevens
  2. Premie
  3. Gegevens
  4. Vragen
  5. Controle
  6. Bevestiging

Autogegevens

Automodel opzoeken

Verzekeringsinformatie

Jouw gegevens

Schadevrije jaren

Schadevrije jaren bepalen de hoogte van de bonus-malus trede en dus de korting op jouw premie. Schadevrije jaren bouw je op als een auto op jouw naam verzekerd is. Het aantal jaren vind je op de polis van jouw huidige autoverzekering. Je kunt schadevrije jaren maar bij 1 verzekeraar tegelijk inzetten.

Wil je graag een tweede auto verzekeren? Bel ons via 078 648 13 13. Heb je hiervoor een leaseauto gereden? Ook dan kun je ons even bellen. Wij kijken graag voor je na of je de schadevrije jaren mee kunt nemen.

Alarmklasse

Klasse 1

Een goedgekeurde startonderbreker.

Klasse 2

Een goedgekeurde startonderbreker, aangevuld met inbraakdetectie en alarmering.

Klasse 3

Een goedgekeurde startonderbreker, driedubbele detectie en alarmering met omtrek-, interieur- en hellingshoekdetectie en voorzien van akoestische- en optische signalering.

Klasse 4/5

Een goedgekeurde startonderbreker, driedubbele detectie en alarmering met omtrek-, interieur- en hellingshoekdetectie en voorzien van akoestische- en optische signalering. Dit alles aangevuld met een voertuigvolgsysteem (gekoppeld aan een meldkamer) en extra startonderbreker.